Jag gjorde groddkakor till fika i mörk choklad enkelt om man har färdiga groddar, i det här fallet använde jag många smakrika groddar som rädisa, vitlök, senapsfrö, rödklöver, svartkål, broccoli och någon till.
Jag la upp 6 st folieformar som jag strödde lite kokos i botten men det behöver man inte göra.
Sedan mätte jag upp 2 dl kakao och 1 krm vaniljpulver.
Därefter smälter jag 1 dl kakaoolja på lägsta värme.
När det är smält lägger jag i nästan 1 dl lokalodlad honung och smältet ihop helt.
efter det är smält tar jag av kastrullen och vispar ner choklad och vanilj med lattesked så det blandas helt och häller i ungefär lika mycket i varje folieform.
Lägger i ett knippe groddar i varje form och lite gojibär och trycker försiktigt ner lite.
Ställer in i frysboxen och sedan tar man bara fram de man ska ha en kvart innan man ska äta den.